Scholengemeenschappen De Bron - Edith Stein

Gebruikershandleiding

InloggenInloggen en uitloggen

Op de inlogpagina kan u inloggen met uw Dokeos gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat u lid bent van de Dokeos cursus SGDEBRON. Als u de sessie wil beëindigen klikt u onderaan de pagina op uitloggen.

Sollicitanten Sollicitanten

Zoeken

Zoeken   Op de overzichtspagina kan u naar sollicitanten zoeken op naam, vakken of diploma. U krijgt dan een lijst met gevonden sollicitanten terug. U kan ook de volledige lijst van sollicitanten laten weergeven.

Lijst met sollicitanten

Klik op een rij in de lijst om het profiel en gedetailleerde gegevens van een sollicitant weer te geven. Onderaan kan u het aantal resultaten per pagina instellen.

Sollicitant beschikbaar   De sollicitant is beschikbaar
Sollicitant beschikbaar vanaf 10 January 2024   De sollicitant zal beschikbaar vanaf 10 January 2024
Sollicitant niet beschikbaar   De sollicitant is niet beschikbaar
Sollicitant nog niet geantwoord op e-mail   De sollicitant heeft nog niet geantwoord op een e-mail
Deze sollicitant werkt deeltijds   Deze sollicitant werkt deeltijds
Er is een digitale CV toegevoegd aan het profiel van deze sollicitant   Er is een digitale CV toegevoegd aan het profiel van deze sollicitant
E-mail   Klik op de E-mail knop om alle gevonden sollicitanten een E-mail te sturen.
Zoeken   Klik op de Print knop om de resultaten af te drukken. Dit zal de resultaten op het scherm naar de printer sturen. Om alle resultaten af te drukken kan u het aantal resultaten per pagina instellen onderaan op de resultaten pagina.

Sollicitanten bekijken

Deze pagina laat u toe de gegevens van de sollicitant te bekijken: Klik op Toevoegen om een nieuwe sollicitant toe te voegen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in.
Klik op Wijzigen om de gegevens van een sollicitant te wijzigen.
Klik op Verwijderen om een sollicitant en zijn opmerkingen te verwijderen.

Opmerkingen Opmerkingen

Om een opmerking te plaatsen, navigeer naar het profiel van een sollicitant, en vul onderaan het opmerkingen formulier in. Opmerkingen kunnen ook geplaatst worden bij het bewerken van de gegevens of bij het toevoegen van een sollicitant.

Klik op Verwijderen om een opmerking te verwijderen. U kan opmerkingen verwijderen op het profiel van een sollicitant of op de opmerkingen pagina. Opmerkingen kunnen enkel verwijderd worden door admin gebruikers.

Om een opmerking te wijzigen, plaats een nieuwe opmerking en verwijder de vorige. De nieuwe opmerking zal geplaatst worden onder uw Dokeos gebruikersnaam. Zo voorkomt u dat verwarring ontstaat over wie een bepaalde opmerking heeft geschreven.

Bekwaamheidsbewijzen en vakken Bekwaamheidsbewijzen en vakken (Enkel admins)

Deze adminfunctie wordt het gebruikt voor het beheer van vakken en bekwaamheidsbewijzen. Vakken die bij een bekwaamheidsbewijs horen kunnen hier ingesteld worden.

Klik op Toevoegen om een nieuw vak of bekwaamheidsbewijs toe te voegen.
Klik op Wijzigen om de naam van een vak of bekwaamheidsbewijs te wijzigen.
Klik op Verwijderen om een vak of bekwaamheidsbewijs te verwijderen.
Klik op Relatie bewerken om een relatie te bewerken.

Logs Logs (Enkel admins)

Acties die uitgevoerd worden door gebruikers worden opgeslagen in de log databank. Admins kunnen deze logs raadplegen zodat zij een beeld krijgen van de gebeurtenissen binnen deze applicatie. Volgende onderdelen worden gelogd:

Backup Backup (Enkel admins)

Deze adminfunctie laat toe de structuur en gegevens van de sollicitanten databank op te slaan in een bestand. Het bestand wordt in de map "backup" geplaatst en heeft als naam "debron_[datum]_[tijd].sql". De map "backup" moet schrijfbaar zijn (CHMOD 777). Afhankelijk van de hoeveelheid gegevens in de databank kan het enkele seconden tot een minuut duren alvorens de backup voltooid is.

Klik hier om een backup te maken van de sollicitantendatabank.

Project informatie

Deze applicatie is geschreven door Jan Van Liedekerke, student Multimedia Communicatie Technologie als stageopdracht op het Onze-Lieve-Vrouwcollege Ledeberg. Bij het ontwikkelen van deze applicatie is geen commerciële software gebruikt. Indien u denkt het auteursrecht over een van op deze website gepubliceerde gegevens te hebben, gelieve mij dan te contacteren.

Slackware KDE The GIMP
Apache PHP MySQL
MySQL

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!


Login formulier

Inloggen Dokeos gebruikersnaam
Dokeos wachtwoord
Help

Webdesign door Jan VL.